NANKAI SUSHI GRILL & WOK

Recentreview


4.5 stars out of 524 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Nankai Sushi Grill & Wok. Want to know more? Find out more.

29 Sep 2022 at 23:26 Didn’t come
26 Sep 2022 at 8:39 Jammer dat we zo lang (bijna 3u) hebben moeten wachten op ons eten... Wel heel erg attent dat we een handgeschreven briefje met excuses en een bak sushi gratis kregen. Sushi was trouwens zoals altijd heel erg goed.
25 Sep 2022 at 20:01 Zeer slecht 2 uur wachten 2 x gebeld nog altijd niks gehad.. ben nog steeds wachten 19.59u
17 Sep 2022 at 22:40 Zeer lekker
21 Aug 2022 at 11:04 Perfect op tijd, superlekker
13 Aug 2022 at 12:02 Dikke pluim. Super lekker en vers .
12 Aug 2022 at 22:09 Bijna 2 uur gewacht op de bestelling. Dim Sum’s waren wat aan de kleffe kant, wellicht niet helemaal geschikt voor bezorging. Ook de gebakken rijst was een beetje klef. Deze hebben we eerder ook besteld en was toen super.
9 Aug 2022 at 21:40 Eten was zeker kwalitatief in orde. Helaas toch 1 grote bemerking. De lanaken combo van 23 stuks, waarvan er 8 komkommer makis zijn, vind ik cheap. Nochtans vaste klant, maar dit nog nooit meegemaakt.
5 Aug 2022 at 21:52 Super lekker Wel 25 min moeten wachten Maar this ook zooooo lekker mmmm this wel het wachten waard We love sushi