NANKAI SUSHI GRILL & WOK

NANKAI SUSHI GRILL & WOK nankai

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 276 reviews
5 Jul 2020 at 20:18 Eten was oké, zonder meer. Porties (wok) zijn wel kleiner geworden en minder groenten dan voorheen.
5 Jul 2020 at 19:04 De zalm sashimi is altijd van hoge kwaliteit. Tonijn iets minder.. Dragon eyes (gefrituurde sushi) heerlijk, maar wel een stuk kleiner dan voorheen tegen dezelfde prijs (crisis?). Overige sushi prima van smaak.
3 Jul 2020 at 20:54 Heel lekker en vers! 's Middags al besteld en toch ruim 20 minuten te laat 's avonds is wel jammer.. Maar eten is een aanrader!
2 Jul 2020 at 21:05 Overheerlijke sushi stipt op tijd
1 Jul 2020 at 23:17 Deze keer verbazend genoeg goed op tijd geleverd! Het eten is normaal gezien altijd superlekker maar deze keer was een zeewier om weg te gooien, spijtig dat zo iets nog aan de klant geleverd wordt - van zicht alleen was al duidelijk dat het niet vers was
27 Jun 2020 at 22:18 Om 17u20 besteld om op 20u00 te leveren... Uiteindelijk om 21u55 geleverd... Geen soyasaus, waardoor je wasabi niet kan eten. De sushi is ok, de gefrituurde hapjes waren minder goed. Voor deze prijs zal ik hier niet vlug meer bestellen.
25 Jun 2020 at 0:16 Is erg duur voor wat je krijgt, zeker in vergelijking met de concurrentie in Maastricht. Het is dan wel geen doorsnee sushi, met o.a. roze nori ipv zwarte wat best origineel is. Levering was rond het afgesproken uur :)
19 Jun 2020 at 22:00 Bezorging netjes op tijd ! Eten ( sushi box en warm gerecht ) waren zeer vers , lekker. Niets op aan te merken. Was de eerste bestelling maar gaan er zeker meerdere volgen.
18 Jun 2020 at 20:26 We hebben alles vegetarisch besteld en krijgen een bak dimsum met vis.
14 Jun 2020 at 14:28 Superverse, lekkere sushi; helaas wel 2u moeten wachten
14 Jun 2020 at 9:54 Zeer lekkere sushi. Lange wachttijden (ongeveer 2,5 uur) door drukte, maar als je dat weet, er rekening mee houdt en op tijd besteld is dat geen probleem.
13 Jun 2020 at 22:24 Eten was lekker, niet superwarm maar ok. Levering duurde echt te lang: om 18u40 besteld, Levering voorzien om 20u en om 20u45 uiteindelijk geleverd...