NANKAI SUSHI GRILL & WOK

NANKAI SUSHI GRILL & WOK nankai

order food online

Recentreview


4 stars out of 327 reviews
22 Nov 2020 at 19:47 Zelfs 3 min vroeger dan we doorgegeven hadden
19 Nov 2020 at 21:14 Ik had voor 19.00 uur besteld en alles werd zelfs 5 minuten eerder bezorgd. Perfect.
15 Nov 2020 at 21:53 Echt jammer! Ik had het lanaken combo (18st) 4soorten Sushi maar en van de 18, 7 basic met komkommer en avocado MINI rolletjes! Bovendien waren de sushi rolletjes stuk en heel slecht gevuld De groene dimsum echt afschuwelijk! Tempura seafood Ook slecht
15 Nov 2020 at 20:03 Meer als 90 min moeten wachten: 120 minuten ( zelfs langer ) Eten was wel lekker...
15 Nov 2020 at 10:01 Sushi was in orde de andere gerechten waren veel minder; Tempura, heel harde korst en zeer weinig of niets inhoud, Loempia's, taai weinig smaak, precies niet echt vers. Voor sushi wel nog de rest niet meer.
13 Nov 2020 at 19:47 Top
10 Nov 2020 at 8:46 Een van de betere sushizaken. Dragon eyes en sashimi zalm zijn vooral favoriet
7 Nov 2020 at 22:19 Eten werd een uur te laat geleverd. Deels zelfs fout en dit keer ook eigenlijk niet speciaal lekker. Niet de moeite om op te wachten vandaag.. jammer.
7 Nov 2020 at 21:11 90 min levertijd aangegeven , maar wordt een kleine 3,5 uur later pas geleverd ... Geen aanrader als je direct honger hebt ..
6 Nov 2020 at 8:34 Top levering, top kwaliteit
1 Nov 2020 at 19:50 Jammer genoeg loopt met de inhoud altijd wel iets mis: dubbele loempia's en kleine portie seafood i.p.v. omgekeerd, vegetarische loempia's i.p.v. met kip of vandaag tempura garnalen met groentjes i.p.v. tempura seafood. Toch een heel verschil.. wel lekker
1 Nov 2020 at 14:03 Ons eten zou eerst om 18:00 bezorgd worden. We kregen dan bericht dat het 19:10 zou worden daarna niets meer en de bezorger stond pas om 19:50 voor de deur. Dat noem ik geen goede service. Gelukkig kan sushi niet koud worden. :-)