NANKAI SUSHI GRILL & WOK

NANKAI SUSHI GRILL & WOK nankai

order food online

Recentreview


4 stars out of 451 reviews
11 Nov 2021 at 6:26 We hadden een sushiboot besteld. Lekkere sushi! Alleen erg gierig met bv de stukje vis wat op de sushi zit, echt heel minimaal. Ook de sojasaus wat we erbij kregen was erg weinig in vergelijking wat je aant sushi krijgt. Lekkere sushi maar erg gierig
5 Nov 2021 at 22:43 Ik vroeg aan nat vogelke wat ze wilde vreten. Met puppy, vochtige oogjes keek ze naar me en voor ik het wist riepen we samen uit volle borst Nankai!!!! We hebben dan ook weer heerlijk lekker gesmuld van de verse Sutchi. Dank u wel van een arm gezin
4 Nov 2021 at 22:16 Altijd vriendelijk en mooi op tijd! Eten was ook zoals gewoonlijk heel lekker!
31 Oct 2021 at 15:56 Zeer lekker weeral!
31 Oct 2021 at 9:18 Ewel pie, gisteren heb ik zo lekker gegeten dat het nog beter was dan klaarkomen. Seffens ga ik naar de kerk om een kaarsje te branden. Op deze manier wil ik God bedanken voor het lekkers dat hij ooit voor ons geschapen heeft. Duizend maal dank pie!
24 Oct 2021 at 7:59 Het eten was zo goed als de politiek in Lanaken.
19 Oct 2021 at 20:47 Top service!
16 Oct 2021 at 20:31 Heel slecht eten!
15 Oct 2021 at 20:32 Ik had expliciet gevraagd voor geen sesam ivm ernstige allergie. Echter op alle items zat sesamzaad. Deze zaak neemt de allergenen alles behalve serieus hetgeen volgens de wetgeving echt niet kan! Zeer teleurstellend en dit is niet de eerste keer.
6 Oct 2021 at 21:06 Het eten was goed, alleen plakte het te veel waardoor de sushi snel uit elkaar viel. De bezorging was top! Verder niks op aan te merken.