NANKAI SUSHI GRILL & WOK

Recentreview


4 stars out of 542 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Nankai Sushi Grill & Wok. Want to know more? Find out more.

6 Feb 2023 at 9:30 Later dan gevraagd maar gezien de uitstekende kwaliteit geen probleem!
29 Jan 2023 at 21:04 kwam op tijd aan en alles was perfect
27 Jan 2023 at 22:51 Delivered on time & was really fresh and tasty
22 Jan 2023 at 21:15 Voor praktisch bij mij op de straat te liggen duurde de levering enorm lang. En hetgeen dat warm moest zijn was dus koud. Toen viel me in dat ik ook drank (ice thea) besteld had en dus ook betaald.. maar de drank zat er niet bij..
22 Jan 2023 at 15:51 Eten was niet meer heel warm. Ontbrak naar onze mening ook wat smaak in de wok. En de sushi was oké maar heb op andere plaatsen al veel lekkerder gegeten. Zelfs die van de Carrefour vind ik beter. Voor ons een eenmalige bestelling jammer genoeg.
6 Jan 2023 at 12:45 Perfect op tijd. Heerlijke sushi & chicken teryaki
1 Jan 2023 at 5:03 Twee uitgedroogde vleesgerechten ontvangen. En dat voor een prijs van 22 euro per stuk.
25 Dec 2022 at 15:34 Top quality
2 Dec 2022 at 21:35 Niet op tijd en niet lekker. Het was niet vers.
20 Nov 2022 at 20:02 Meer dan 2u moeten wachten op het eten.
12 Oct 2022 at 10:42 Wij bestellen vaak op voorhand ('smorgens of 'smiddags) als we voor die avond Sushi willen. Maar ook als we lastminute beslissen om te bestellen, is de levering steeds op tijd. Vaste klant, vaste fan! Sushi was weer vers en heerlijk!
26 Sep 2022 at 8:39 Jammer dat we zo lang (bijna 3u) hebben moeten wachten op ons eten... Wel heel erg attent dat we een handgeschreven briefje met excuses en een bak sushi gratis kregen. Sushi was trouwens zoals altijd heel erg goed.